Over Baak

BAAK is een consortium van Ballast Nedam, DEME Group en Macquarie. In opdracht van Rijkswaterstaat ontwerpt, realiseert en onderhoudt BAAK de Blankenburgverbinding (A24) over een periode van 20 jaar. De verbinding verbetert de doorstroming van het verkeer en maakt het verkeersnetwerk betrouwbaarder. De regio Rotterdam wordt dus beter bereikbaar en dat draagt ​​bij aan de groei van de Rotterdamse Haven en van Greenport Westland.  

Meer informatie? Bekijk: https://www.blankenburgverbinding.nl/home/default.aspx

Werken bij Baak

BAAK verbindt vindingrijke oplossingen aan de zorg voor mens en zijn omgeving om voorspelbare een betrouwbare verbinding te realiseren. We zullen ons project beschermen tegen interne en externe risico's en ons sterk maken voor een goed eindresultaat. Onze mensen zijn hierbij van onschatbare waarde. Daarom werken wij met 4 meerwaarden Vindingrijk, Voorspelbaar, Verbindend en Zorgzaam. Samen vormt dit Baanbrekend BAAK.  

Collega's aan het woord

Ik ben sinds mei 2018 werkzaam bij dit mooie project! Ik bied ondersteuning aan de afdeling inkoop en ondersteun de uitvoering MDT-Zuid met het invoeren van DB1 bonnen. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en werk met fijne collega’s samen om dit project te realiseren.

Claudia van den Berg – Uitvoering MDT-Zuid

Einstein zei ooit dat een intelligente dwaas de dingen groter, complexer en gewelddadiger kan maken, maar je moet geniaal en dapper zijn om iets de andere kant op te bewegen. Samenwerken, betrokkenheid en bevlogenheid bij alle mensen die werken aan dit project staat centraal bij mij. Mijn motto is: weer veilig naar huis!

Siebe van der Kleij – Veiligheidscoördinator

Iedere dag leren, assisteren en ondersteunen. Dat is hoe ik wil bijdragen aan waar BAAK voor staat. Met veel enthousiasme werk ik op de afdeling HR en Site-Engineering en help ik mijn collega’s daar waar nodig. Super project!

Joëlle van den Berg – Office Support

Zorgen voor gemotiveerde medewerkers op de juiste plek binnen BAAK, dat is de uitdaging voor HR op dit project. Een uitdaging, die we dagelijks met veel enthousiasme aangaan om zo bij te dragen aan de realisatie van de Blankenburgverbinding.

Nursah Olgun – HR Adviseur