Over Baak

BAAK is een consortium van Ballast Nedam, DEME Group en Macquarie. In opdracht van Rijkswaterstaat ontwerpt, realiseert en onderhoudt BAAK de Blankenburgverbinding (A24) over een periode van 20 jaar.

De verbinding verbetert de doorstroming van het verkeer en maakt het verkeersnetwerk betrouwbaarder. De regio Rotterdam wordt dus beter bereikbaar en dat draagt bij aan de groei van de Rotterdamse Haven en van Greenport Westland.

Meer informatie? Bekijk: https://www.blankenburgverbinding.nl

Werken bij Baak

BAAK verbindt vindingrijke oplossingen aan de zorg voor mens en zijn omgeving om voorspelbaar een betrouwbare verbinding te realiseren. We zullen ons project beschermen tegen interne en externe risico’s en ons sterk maken voor een goed eindresultaat. Onze mensen zijn hierbij van onschatbare waarde. Daarom werken wij met 4 meerwaarden Vindingrijk, Voorspelbaar, Verbindend en Zorgzaam. Samen vormt dit Baanbrekend BAAK.  

Collega's aan het woord

Vanaf 2018 ben ik werkzaam op het project. Ik ben begonnen als projectsecretaresse en nu in de functie coördinator passenbureau / toegangscontrole. Direct contact met de bedrijven en arbeidskrachten om zo snel mogelijk aan het werk te kunnen is waar ik met veel plezier naar streef. Het is een mooi project. Ik ben blij en trots dat ik mijn steentje mag bijdragen!

Annemarie Bolte – Coördinator Passenbureau

Sinds de tender ben ik betrokken bij dit prachtige project! Ik ben blij dat ik mijn Belgische steentje kan bijdragen. Het is het beste om elke dag met dit ongelooflijke team te kunnen samen werken en te zien hoe iedereen voor BAAK gaat!

Erlend van Maele – Projectmanager Groot Grond Verzet

De impact van dit project op de omgeving is enorm groot. Dat geldt zowel voor de omwonenden als de professionele stakeholders. De vele contacten, zowel binnen BAAK als er buiten, maken dat ik een bijzonder drukke en dynamische baan heb. Trouwens de leukste baan die er is!

Juanne Rours – Adviseur Stakeholdermanagement

Einstein zei ooit dat een intelligente dwaas de dingen groter, complexer en gewelddadiger kan maken, maar je moet geniaal en dapper zijn om iets de andere kant op te bewegen. Samenwerken, betrokkenheid en bevlogenheid bij alle mensen die werken aan dit project staat centraal bij mij. Mijn motto is: weer veilig naar huis!

Siebe van der Kleij – Veiligheidscoördinator

Om het werk veilig uit te voeren binnen tijd, budget en kwaliteit is integrale samenwerking van cruciaal belang. Mijn uitdaging binnen BAAK is om deze samenwerking voor het deel van de Maasdeltatunnel zo goed mogelijk te laten zijn.

Berry Ramaekers – Projectcoördinator Maasdeltatunnel Noord

Iedere dag leren, assisteren en ondersteunen. Dat is hoe ik wil bijdragen aan waar BAAK voor staat. Met veel enthousiasme werk ik op de afdeling HR en Doccontrol en help ik mijn collega’s daar waar nodig. Super project!

Joëlle van den Berg – Office Support

Zorgen voor gemotiveerde medewerkers op de juiste plek binnen BAAK, dat is de uitdaging voor HR op dit project. Een uitdaging, die we dagelijks met veel enthousiasme aangaan om zo bij te dragen aan de realisatie van de Blankenburgverbinding.

Nursah Olgun – HR Adviseur